O podjetju - Roltran d.o.o.
 

 

NOVICE IN OBVESTILA

Roltran ekipa se širi                                

Nova aktivnost podjetja                                

SIST EN ISO 9001/2015                                


Kontakt: 041 516 773URADNE URE:
 
Ponedeljek - Petek
7:00 do 15:00
 
Sobota - Nedelja
ZaprtoSOCIALNA OMREŽJA:

facebook.pngtwiter.pnglinkdin.png
    O PODJETJU:
 
 
Družba Roltran d.o.o. je družinsko podjetje, ki je začelo s proizvodnjo transportnih valjčkov tip ROLTRAN že v petdesetih letih prejšnjega stoletja, kar je bila posledica širjenja rudarske dejavnosti v Zasavju ter potreb le-te po tehnoloških izboljšavah. Že davnega leta 1965 je pri takratnem Uradu za patente SFRJ v Beogradu pod številko 3952/65 družba na podlagi lastno razvite tehnologije prijavila patent, zaradi katerega so bili naši valjčki že takrat eden najbolj izpopolnjenih produktov v tej branži. V letih, ki so sledila, sta se razvoj in tehnika proizvodnje še dodatno izboljševala tako, da lahko danes našim strankam ponudimo široko paleto transportnih valjčkov, ki ponujajo optimalen transport ne glede na uporabnikove zahteve ali želje.

Pred leti je k poslovanju podjetja pristopila tudi hči ustanovitelja družbe. Zaradi svoje predanosti podjetju, skrbnosti, zanesljivosti ter na podlagi premišljenega dolgoročnega načrtovanja razvoja družbe je prepričala ustanovitelja, da ji je ta kmalu prepustil upravljanje celotne družbe. Seveda pa je ustanovitelj še vedno nepogrešljivi člen našega podjetja, saj nam s svojim znanjem, pripadnostjo ter več desetletnimi izkušnjami bistveno pripomore k še boljšemu poslovanju.
 
Poleg izdelovanja transportnih valjčkov je družba Roltran v letu 2003 investirala v nakup najnovejšega vodnega rezalnega stroja ter s tem razširila svojo dejavnost. Nova pridobitev se je izkazala za odlično poslovno idejo tako, da ima družba danes veliko število zadovoljnih naročnikov. Navedeno daje družbi še dodatno vrednost.
 
Poleg navedenih dejavnosti, pa se družba pripravlja na novo aktivno dejavnost, s katero namerava pričeti v drugi polovici leta 2018. In sicer ima družba v lasti celo vrsto delavne mehanizacije, ki jo bo odplačno izposojala.
 
Med družinskimi člani, zaposlenimi kot tudi našimi poslovnimi partnerji vladajo dobri medsebojni odnosi, ki temeljijo na temeljnih vrednotah našega podjetja. Ko k vsemu temu prištejemo še naše prvovrstne izdeleke ter storitve, je jasno, da smo podjetje, s katerim želite sodelovati.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vrednote HITROST, ZANESLJIVOST, ZAUPANJE, IN FLEKSIBILNOST

Sposobnost, izpiljeno znanje, delavnost, natančnost, konstanta inovativnost ter iznajdljivost, ki jih premoremo, nam v kombinaciji s široko vpetimi zaposlenimi v podjetju omogoča hitro in vedno zanesljivo dostavo izdelkov. Poleg navedenega našim strankam z odprtostjo, prilagodljivostjo ter nadgradnjo izdelkov ter naših ostalih storitev ves čas zagotavljamo le najboljše izdelke.
 
Ovire in probleme, s katerimi se soočamo, rešujemo z aktivnim in sistematičnim preučevanjem, sposobnostjo hitrega prilagajanja ter hitro odzivnostjo.
 
Upoštevajoč, da gre za uspešno družinsko podjetje je jasno, da stremimo k najboljšim medsebojnim odnosom tako med zaposlenimi, poslovnimi partnerji, kot tudi našimi kupci. Ravno ti odnosi nas odlikujejo ter nam pomagajo pri ustvarjanju novih poslovnih priložnosti. Menimo, da so takšni odnosi temelj za uspešnost poslovanja.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Poslanstvo in vizija
 
Izdelovanje kvalitetnih, zanesljivih in trpežnih transportnih valjčkov vseh oblik in dimenzij za nemoten tek delovnih procesov v podjetij.
 
Srednjeročni cilj je postati vodilni in največji izdelovalec transportnih valjčkov v Sloveniji. Vodstvo družbe si je zadalo cilj, da bo do konca leta 2018 uspešno zaključilo vse postopke s pridobitvijo ISO Standarda SIST EN ISO 9001/2015. V roku naslednjih desetih let pa želimo postati resen konkurent večjih evropskih ponudnikov celovitih rešitev na področju postavitve transportnih sistemov.
 
 
 
Spoznajte našo ekipo
 
masa.jpg
 
Maša Juvan
dipl. ekon.
 
Direktorica, organizacija delovnih procesov
Mail.png juvanmasa@gmail.com
phone.png 041-516-773
  
mirko.jpg
 
Mirko Juvan
Ustanovitelj/prokurist
 
 
 
 
 
 
 
 
Naše cenjene stranke
 
 
1.png2.png3.png4.png5.png6.png
7.png8.png9.png10.png11.png images.png
 
 


 
 
 

Roltran d.o.o.

Roltran d.o.o.

MOČEN, MIREN, VZDRŽLJIV -
to je lahko samo Roltran valček

Uporabno:

O PODJETJU >
KJE SMO >
POGOSTA VPRAŠANJA >
KONTAKTIRAJTE NAS >
NOVICE >
KATALOGI >

Kontakt:

Vinskacesta 4
1410 Zagorje ob Savi
Telefon: 040/454-630 ali 040/650-333
Fax: 03/56-69-596

E-naslov: info@roltran.si


 

Copyright © 2017 Roltran d.o.o. - Pravice pridržane.    Izdelovanje strani: Tref d.o.o.